Blog ni aku tulis bukan untuk meminta simpati atau menangisi nasib badan atau menyesali sesuatu. Just untuk isi masa2 lapang aku yang sangat lapang (boring?)...Kalau korang sudi baca, bacalah..Kalau suka, lepaklah kat sini 4Ever..hehe

Rabu, 12 Januari 2011

Di benak ku...

Bisnes online...
Agak2 bole jalan tak?
hummmm....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mailbox dipenuhi mail spam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.jobstreet.com.my/
http://www.jobsmalaysia.gov.my/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download series belum siap...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esok hari pertama keja (keja parttime) nak pakai apa?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laparrrr.............Malas nk keluar cari makanan..Roti je lah + susu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 ulasan:

  1. sbr ekkk...ade rezeki lebih baek menunggu tu....

    BalasPadam
  2. trylah..mane thu rezeki kt situ

    BalasPadam
  3. mmm mana kenyanglah ...cuma roti+susu...tambah nasi sikit ^_^

    BalasPadam
  4. aku dlu dapat keja guna jobstreet jugak.

    BalasPadam
  5. Bisnes online kena pilih hati2..Kalau nak buat bisnes online, kena ada sifu...Tak leh jugak nak run sorg2..Actually byk rahsia bisnes online ni..Yg penting sifu yg betol..I involved..So far so good..Bleh try tp make sure bergurukan org yg betol..Strategi kena ada..

    BalasPadam
  6. slow2 lah cari...insya allah ada lah tu...
    jom ambik tag kat blog saya

    BalasPadam
  7. camne hari ni??
    mkn roti ngn susu lg?

    BalasPadam
  8. kure2, tika, zeti, farsa:thnx, hans:so far so good, arya; roti+susu=sodapppp, GC;orait!, Mia, eita;thnx advise..u all rocks!

    BalasPadam

Sebelum pergi, ronda ini dulu k!